2017. március 28., kedd

Felhívás jótékonysági játékra - Cipős doboz lakója

Bejegyezte: luna dátum: 9:49A gondolat tavaly karácsonykor fogant meg, hogy idén jó lenne egy olyan cipős dobozt összerakni, amiben a baba mellett egyedi babás holmik is vannak. Sajnos ennek megvalósítására egymagam kevés vagyok, mivel sajnos nincs olyan kreatív vénám, amellyel gyönyörű holmikat tudnék készíteni. A 2016-os dobozba késztermékek kerültek, de idén szeretnék egy olyan dobozt feladni, melyben egyedi holmik vannak. 


Az eredeti elképzelésem az volt, hogy A BABA, aki a dobozba kerül, vándor lány lesz. Aki szívesen részt vesz az akcióban, megkapja a  babát egy bizonyos időre annak érdekében, hogy teljes mértékben rá szabottan készülhessen a valami. (Póló, szoknya, nadrág, fürdőruha, bármi vagy akármi...) 

Amíg nálad van a baba, készíts minél több fotót minél több szituációban, amelyhez gondolatokat fűzöl. Ez a későbbiekben azért lesz fontos, hogy mire a baba új helyére kerül, az életéről elkészülhessen egy történet: "Mielőtt találkoztunk, ezek történtek velem" címmel. Persze a cím változhat, de a lényege ez, milyen kalandos élete volt a babának, mielőtt találkozott volna a gazdájával. A képekből minikönyv készül.

A dobozra az összejött holmik függvényében írjuk rá, hogy mennyi idős leánynak készült. 

Arra is gondoltam, hogy a babával együtt mozogna egy emlékkönyv is, melybe a készítők írnának pár kedves sort, verset vagy valamit , illetve rajzok is kerülhetnek bele. Ennek nem kell a babákról szólnia, bármi kedves dolog bekerülhet. (Gondolom nálatok is divat volt az emlékkönyv :) ).

A jelentkezési határidő: 2017.04.17. hétfő 23:59 

Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha tudod vállalni a játékot, és tudod tartani a határidőket. 

Az alkotási idő nagyban függ attól, hogy hány résztvevő lesz.

Ha szívesen részt vennél a cipős dobozban, kérlek, e-mailben jelezd a lunakv811@gmail.com címre.

Köszönöm!
 luna

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

luna's doll house Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea