2016. április 23., szombat

Liebster award II.

Bejegyezte: luna dátum: 10:13
Viktől kaptam Liebster díjat, amit köszönök szépen!! :)

Íme a kérdései:
1. Ha jönne egy jótündér és életre keltené az egyik babádat egy napra, melyiket válsztanád, hogyan töltenéd vele azt a napot és miket kérdeznél tőle?
Nagyon nehezet kérdeztél. Nem tudom, melyik babát választanám. Lehet, hogy az első igazi Barbie babámat, vagy az első Skippert. De igazán érdekelne, hogy a Mexikóban született MySize lánynak a 24 éve alatt milyen élete volt. Az első lányaimtól azt kérdezném, hogy hogyan érzik itt magukat, hogyan élték meg az együtt töltött éveket. MySize lányt arra kérném, mesélje el, hogyan telt az elmúlt 24 éve, merre és hogyan járt. Igazán az új MySize lányra is kíváncsi volnék, hogy neki milyen élete volt.2. Melyik babád a kedvenced, legértékesebb érzelmi szempontból?
Mindegyik kedves számomra. Aki a legjobban a szívemhez nőtt, Ő fenti képen is látható Dream Date Skipper. A '80-as évek végén költözött be hozzánk.

3. Hol szoktál fotózni?
Ha van lehetőség rá, akkor inkább a szabadban. Néha nyer a lustaság, és akkor inkább a lakásban.

4 Mi a véleményed a Barbie-t utáló emberekről, akik ezeknek a babáknak tulajdonítják az anorexiát és a felnőve üresfjű nőkké váló nőket?
Nem gondolom, hogy egy baba miatt válna bárki is anorexiássá. 

5. Mi a legjobb és legrosszabb élményed a babákkal kapcsolatban? (csalódtál egy rég áhított babában, leszólt valaki, mert babázol, karácsonyra megkaptad a rég áhított babát, megdícsértek a kreativitásod miatt stb)
Sok jó élményem van velük. Ha mégis választani kellene, gyerekkoromban a Testvérem rengeteg ruhát készített a babáimnak. Nadrágokat, toppokat, kötött ruhákat, ágyneműt. Sok jó közös élményünk van. :)
Sindy lányok Tesókám által készített ruhákban


A legrosszabb... Nos, amikor 2011-ben karácsonyra kiadták a Tökéletes karácsony filmet, kiadták hozzá a tesókat egy színpaddal, amin ők énekelnek. Akkor égre - földre kerestem őket. A Müller volt a második otthonon, bennük volt minden bizodalmam, hogy Ők majd behozzák az áhított szettet. Nem tették. :(6. Felnőttként mikor kezdtél el újra babázni?
2006-ban vettem először egy lányt, majd 2010-ben kezdtem el foglalkozni velük komolyabban. A gyerekkori babáim (a kínai minőségűek is) is mind megvannak, csak most már csatlakozott hozzájuk még több tíz baba.

7. Melyik babádra/ kiegészítődre vagy a legbüszkébb, amit sikerült megjavítani/elkészíteni?
Egyszer lefestettem egy mini szekrényt. Nem nagyon van időm a kiegészítők gyártására, pedig még ősszel elterveztem, hogy nyárra megvarrok pár fürdőruhát, hogy lehessen sok - sok pancsolós képet készíteni.. Még egy sem készült el.. 

Ha nagyon büszkélkednem kellene, akkor Barbie és Chealsea szettjét mutatnám. Barbie felsője bolti, de a naci és a kardigán sk. Chelsea nacija és a ruhácska sk. 2011 májusában készültek.8. Melyik babát szertnéd megvenni a legjobban most?
- MH babák közül van jópár, amiknek örülnék, de mivel elrettentően sokba kerülnek, így egyenlőre nélkülük leszek. Pl. Porter, Nathan
- EAH babák közül Bunny-t szeretném.
- Barbie babák közül nincs most olyan, amit kimondottan szeretnék.

9. Melyik babádat nem szereted és miért?
Nincs olyan, aki nem szeretek.

10. Hol szoktad megvenni a babáidat és mi alapján választod ki az új babát?
Webshopokból személyes átvétellel, aukciós portálokon szintén személyes átvétellel, nagybevásárlókban. Ha megtetszik és jó az ér-érték aránya számomra, és támogatottsága is van az itthoniak által, akkor jöhet.

11. Ha nyaralni mész, szoktál vinni magaddal babát?
Kirándulásra, összejövetelre, nyaralásra mindig jöhet velünk valaki. Sosem lehet tudni, milyen jó fotózási lehetőség adódik. :)


Köszönöm szépen a kérdéseket, megtiszteltetés számomra. :)


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

luna's doll house Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea